Nieuwsgierig, creatief, idealistisch, eerlijk en vooral enthousiast. Dat ben ik! Heb ik mij laten vertellen door vrienden, familie en collega’s tenminste. Al ben ik er zelf ook wel van overtuigd dat ik die dingen ben.

Ik ben sinds januari 2017 bezig met Roadbliss, mijn eigen onderneming. Terwijl ik eigenlijk altijd best wel hard heb geroepen dat ik geen eigen bedrijf wil wegens alle poespas wat er bij komt kijken, heb ik de stap toch gezet. Waarom? Omdat ik wil helpen! En van afwisseling hou. En omdat het kan. Dat is ook een goede reden toch?

Naast mijn werk heb ik nog één hele grote passie: reizen. De wereld ontdekken, culturen ervaren en geweldige plekken zien! Het liefst ontdek ik elke week een nieuwe plek, en dat hoeft helemaal niet ver weg te zijn. Ook in Nederland is er nog genoeg te ontdekken. Maar het gaat me vooral om dat gevoel… onderweg zijn naar iets nieuws. Oftewel: roadbliss.

Alles wat online en visueel is vind ik interessant! Dus dat zijn een heleboel dingen. Men vertelt mij vaak dat het misschien goed is om meer te specialiseren op één ding. Maar soms ben ik een beetje eigenwijs en in dit geval doe ik dat dus niet. Ik vind de afwisseling tussen mijn werkzaamheden juist zo leuk, én het is toch super handig dat ik jou kan helpen met meerdere dingen? Dus weet jij al hoe jij jouw verhaal wilt vertellen?

Videografie

Een complete video maken op locatie

g

Video editing

Met bestaande beelden
een video maken

Vlogs

Hulp bij het beginnen
met vloggen

Animatie

2D animaties zoals een
uitlegvideo

Fotografie

Professionele foto’s op locatie

Foto editing

Kleurcorrecties en grafisch
design toevoegen

Infographics

Informatie geven op een leuke en speelse manier

Social media posts

Een leuke visuele post om jouw volgers te bereiken

j

Digitale brochures

Belangrijke informatie
op een plek

Website design

Een fris design voor jouw wordpress website

En meer

Alles voor jouw online kanalen!

Ik werk graag samen met de altijd enthousiaste Kimberly. Ze is er echt op gebrand om iets moois neer te zetten en dat doet ze op haar eigen creatieve en professionele manier.

Thessa Boddenberg
Project Support, Hogeschool Saxion

Kimberly geeft altijd 100% aandacht aan datgene waar ze op dat moment aan werkt. Ze is veelzijdig inzetbaar, wat mede te danken is aan haar creatieve geest.

Anne-Loes Huizing
Grafische vormgever en mede-onderneemster

Mooi om te merken hoe de creativiteit van Kimberly werkt: ze luistert voorbij de woorden en voelt goed aan wat je echt bedoelt. Hiermee kan ze goed aansluiten bij mijn wensen en de boodschap die ik wil overbrengen.

Babette te Winkel
Coach