A creative visual do-er

Jep, dat ben ik, Kimberly dus.

7

My adventure

Hoi, ik ben Kimberly.

Begin 2017 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming. Een nieuw avontuur! En waarom ik dat avontuur gestart ben? Gewoon, omdat het kan. Het geeft mij de mogelijkheid om anderen zoals jou te helpen met iets wat voor mij heel natuurlijk komt. Verhalen visualiseren.

Roadbliss (noun): ‘The bliss of being on the road; the happiness of going some place and finding new adventures’.

|

Storytelling

Ik ben heel erg visueel ingesteld, zo iemand die altijd in beelden denkt dus. Als jij mij een verhaal vertelt, zie ik daar meteen beelden bij. Dat proces kan ik niet uitleggen. Maar het is toch geweldig als ik die beelden voor jou kan omzetten in visuele media?

The digital world

Alles wat online en visueel is, vind ik interessant en trekt mijn aandacht. Het is dan natuurlijk extra leuk dat ik daar zelf ook dagelijks mee bezig ben. Dus laten we samen ook bezig gaan om jouw visuele media te maken voor de digitale wereld!

Why, you ask?

Dus je vraagt je af waarom je met mij zou moeten werken? Allereerst vind ik het belangrijk dat we een goede match zijn, jij waardeert mijn informele ‘laid-back’ aanpak, en ik begrijp wat jij wilt. Je denkt er misschien al dagen (weken?) over na om een video of website te laten maken. Dan is het natuurlijk super spannend om die stap eindelijk te zetten. Gaaf toch, zo’n nieuw avontuur!  Wel genieten van de weg naar dat super toffe eindproduct he? (Roadbliss … )

Ohja, en om deze legitieme redenen:

Your story

Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn eigen passie. Als jij de keuze maakt om samen met mij jouw verhaal te gaan visualiseren, vind ik dat natuurlijk heel gaaf. En, als het eindproduct dan afgeleverd is en jij blij bent, weet ik weer precies waarom ik zo van mijn werk houd.

Lets have fun

Mijn werk is echt niet moeilijk, net zoals dat jouw werk voor jou niet moeilijk is. Daarom hou ik het graag casual. Alles wat we nodig hebben is er al. Dus laten we samen alle losse stukjes verzamelen en de puzzel in elkaar leggen. Easypeasy! Met een kleine knipoog natuurlijk.

w

Honesty

Ik ben open en vind eerlijkheid belangrijk. Ik over mijn werkwijze en over mijn prijzen, en jij over jouw wensen en jouw verwachtingen. Heb je vragen, is er iets onduidelijk, wil je het toch graag anders of praat ik een beetje te snel? Let me know! Ik ben er om te helpen.

‘You don’t work for a dollar; you work to create and to have fun.’
– Walt Disney

Let’s explore!

Wil jij ook jouw verhaal met de wereld delen?