Hallo 2018! Want ging 2017 snel voorbij. Het jaar waarin ik me volledig gefocust heb op mijn onderneming. En aan het einde van het jaar de realisatie kwam dat het eigenlijk veel beter ging dat ik zelf ooit had verwacht. Daarom gaan we dit jaar natuurlijk gewoon enthousiast door.

Nouja gewoon, nóg enthousiaster en nóg actiever als het even kan. En een goed begin is het halve werk toch? Daarom ben ik op 1 januari begonnen met het maken van een nieuwe website. En hier is ie dan! Mooi hé? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. En met deze nieuwe website, ook een van mijn nieuwe doelen: bloggen! Zodat ik ook mijn verhalen en al mijn tips & tricks met jouw kan delen. Dus, ik hoop dat je veel van de blogs opsteekt en vooral erg enthousiast ervan wordt om jouw eigen verhalen online te delen. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren: video, foto, grafisch en webdesign.

Heb jij suggesties voor onderwerpen waar je graag meer informatie over wilt? Laat het me weten! Dan schrijf ik er wellicht een blog over.