De Super Bowl is weer geweest. De American footballfinale is elk jaar een hele happening. Nee, ik ben niet stiekem een American footbal fan. Super Bowl is hét event voor grote merken om hun nieuwe commercials te tonen. En natuurlijk helemaal op z’n Amerikaans: the bigger, the better. Ja, eigenlijk is het gewoon een serie van video’s met celebs die veel geld betaald krijgen om een merk te promoten. Maar, dat maakt het niet minder interessant! Afgelopen jaren heb ik al veel Super Bowl ads gezien die veel indruk op mij hebben gemaakt. En ook dit jaar zitten er weer pareltjes tussen. Ik zet de mooiste, grappiste, beste commercials van dit jaar voor je op een rij!
KIA Stinger – Forever young? Volgens deze commercial kan het. Mooie cinematische beelden en een mooie boodschap. En de jonge Steven Tyler (uiteraard digitaal geanimeerd) maakt het voor mij af.
Amazon’ ALEXA – Tja, wat doe je als een virtueel assistent haar stem verliest? Jahoor, daar komen de celebs. Om die reden zal het vast een van de duurste commercials van dit jaar zijn. Maar wel een geslaagde commercial met veel humor.
Tourism Australia – Een nieuwe bioscoop film? Nee hoor, gewoon een slim verpakte reclame voor het land Australië. Met nadruk op slim, want wie wil er na het kijken van deze commercial niet naar toe?
Benieuwd naar de beste commercials van afgelopen jaren? Stay tuned! Zelf ook een video maken die indruk maakt, daar help ik je graag mee!