Videography and graphic – Travel Smart

Travel Smart maakt verre reizen toegankelijk en betaalbaar voor jong volwassenen en first-time reizigers. Om de reiziger meer informatie te kunnen geven kreeg ik de opdracht om een reeks aan video’s te ontwikkelen. Er zijn meer dan 40 video’s geplaatst op het YouTube kanaal.
Er zijn 3 verschillende formats ontwikkeld. De informatieve video’s hebben de benadering van een vlog en moet een leuke manier zijn ter voorbereiding op de reis. Er zijn ook inspiratie video’s gemaakt met bijvoorbeeld de leukste activiteiten of grappige weetjes over een bestemming. Tot slot zijn er ook korte edits gemaakt van bestaand beeldmateriaal van de locatie. Naast deze formats is er ook een animatie gemaakt die de werkwijze van het reismerk toelicht.

Naast de video’s zijn er ook een aantal grafische uitingen gemaakt. De infographics werden ingezet op de blog en de keuzekaarten scoorden erg goed op facebook.

‘Kimberly weet op een goede manier onze identiteit te vertalen naar video en de vormgeving van verschillende uitingen. We zijn heel tevreden met het resultaat!’

Lilian – Travel Smart