Start your adventure

Wil jij ook jouw verhaal met de wereld delen?

7

Which direction?

Ik kan op verschillende manieren helpen om jouw verhaal te visualiseren. Wellicht ben je net gestart met je eigen onderneming en wil je graag eerst een website, of ben je al wat verder en wil je graag een video. In beide gevallen gaan we er voor zorgen dat jij beter online zichtbaar bent. Wat jouw verhaal ook precies is en op welke manier we die gaan vertellen, we gaan samen het avontuur aan!

Videography

Een video zegt meer dan een miljoen woorden! Hét perfecte middel om jezelf of je bedrijf voor te stellen dus. Of denk eens aan video’s in een vlog stijl, ik leg je ook uit hoe je het de volgende keer zelf kan doen. Of wil je een toffe animatie om je werkwijze of product toe te lichten? Ook als je zelf iets hebt gefilmd en je opzoek bent naar iemand om het de editten en er een geheel van te maken help ik je graag.

Graphic

Net begonnen met je eigen business? Ik help je met passende visuals, zoals een logo, visitekaartje of flyers. Of ben je al een tijdje bezig maar wil je graag iets nieuws? Denk dan eens aan een infographic of een digitaal handout/ebook. Natuurlijk help ik je ook graag met het visualiseren van je huisstijl voor bijv. op social media.

Photography

Wil je graag professionele foto’s voor op je website of voor op social media? Ik kom graag bij je langs of we zoeken samen een toffe locatie op. Ook kom ik graag langs op jouw event zodat je achteraf altijd de foto’s nog hebt. Uiteraard zorg ik ervoor dat de foto’s mooi bewerkt worden in jouw stijl. Heb je er wel eens aangedacht om je locatie in 360 graden foto’s of vanuit de lucht vast te leggen?

Webdesign

Een goede website is een must voor je online zichtbaarheid. Ik maak graag een wordpress website voor je die geheel bij jou past. Dat kan dus een website voor je business zijn, maar ook een blogsite. Ik zorg ervoor dat jij je verhaal kunt delen en dat je gemakkelijk zelf simpele aanpassingen kunt doen of een nieuwe blogpost kan toevoegen.

It’s always time for a new adventure

Why visual media

Wat kon jij als baby eerder? Kijken of lezen? En ken je nog die plaatjes die de oermens in de grot tekenende van de geschiedenis lessen? De mens is visueel ingesteld. Er zijn een heleboel onderzoeken geweest naar visuele communicatie, en de conclusie? Het werkt.

  Show, don’t tell.

Maar zelfs het beste verhaal heeft een goed jasje nodig om de boodschap juist over te brengen. En daar help ik je bij! Het internet is best wel plat en onpersoonlijk af en toe. Maar wist je dat de gemiddelde internet gebruiker meer dan 4 uur per dag online is? En hoe weet jouw klant dan dat hij bij jou in goede handen is? Visuele media is daarom een goede manier om jezelf online te presenteren. Met een professionele logo, video of een website leert jouw klant jou kennen en herkennen. Zo simpel kan het zijn!

Let’s explore!

Benieuwd naar wat ik zoal heb gemaakt?

Location and time independent

Voor veel van mijn werk heb ik maar 2 dingen nodig: een laptop en wifi. Dat houdt in dat ik geen vaste werkplek heb. De ene keer is dat thuis, de andere keer in een coworking ruimte in Utrecht of een andere stad, en ja, soms ook op het strand! Ook ben ik niet afhankelijk van vaste kantoortijden. Ik ben geen ochtendmens en over het algemeen kan ik mij ‘s avonds beter concentreren, dus het is niet heel uitzonderlijk als ik om 11 uur ‘s avonds nog aan het werk ben.

Wat jij daar van merkt? Inprincipe vrij weinig. Behalve zo af en toe een mailtje op een gek tijdstip en ja, als de afspraak ook via telefoon of skype kan in plaats van op locatie zou ik dat fijn vinden (hé, scheelt jou ook weer tijd toch?). Ik vind het wel belangerijk dat als je besluit om samen met mij te gaan werken, je begrip hebt voor deze manier van werken. Het liefst hoor ik: ‘ach, dat maakt mij toch helemaal niks uit’ of ‘dat vind ik juist leuk’.

Uiteraard ben ik voor video en foto opdrachten wel op locatie aanwezig en doen we dat gewoon tijdens ‘normale’ tijden en zorg ik ervoor dat ik ook ‘s ochtends gezellig ben!

I’m ready!

Klaar om je verhaal te delen en wil je graag met mij aan de slag? Let me know!

8 + 7 =