Graphic design

Logo’s, visitekaartjes, infographics, social media posts en meer!

7

Keep it simple

Grafisch design hoeft niet ingewikkeld te zijn. Daarom houdt ik mijn aanpak graag lekker simpel. Ik maak geen schetsen op papier of een digitaal moodboard voordat ik begin, ik luister naar jouw verhaal en jij kunt natuurlijk altijd voorbeelden of een eigen moodboard maken op pinterest. Daarmee gaat mijn creatieve brein aan de slag en maak ik iets moois voor jou!

The first step

Klein beginnen maakt elke stap makkelijker.
En zo af en toe is een opfrisser ook een eerste stap in een nieuwe richting !

– Al mijn prijzen zijn excl. btw

But why?

Tja waarom? Dat is de échte vraag. Waarom werken met mij?

Show and tell

Heb je een nieuw product en wil je die graag onder de aandacht brengen?

– Al mijn prijzen zijn excl. btw

Adventurous approach

Grapje hoor, er is weinig spannends aan. En al helemaal niet ingewikkeld! We gaan simpel en down-to-earth aan de slag, maar maken er natuurlijk wel een leuk avontuur van. Hoe we dat gaan doen?

Travelbuddy's

Oke, first things first: kennismaking! Laten we even gezellig bellen of skypen. Vinden we elkaar wel aardig en willen we dezelfde richting op? Jij vertelt mij jouw verhaal en ik denk na over hoe we dit kunnen visualiseren. Ja, is er een match?! Dan wil ik al jouw inspiratie zien, dat kan bijvoorbeeld op pinterest.

The journey

En nu met beide voeten op de grond. Voor een logo hoef je verder niks aan te leveren. Voor de andere producten wil ik van jou de teksten en eventueel afbeeldingen hebben die er op moeten komen te staan. Zelf geen ervaring met salesteksten schrijven? Ik heb een heleboel collega’s die ik je kan aanraden om mee samen te werken. Teksten klaar? Dan ga ik aan de slag!

Met jouw richtlijnen betreft stijl maak ik een opzet van het design. Iets wat in mijn ogen echt bij jouw verhaal past. Ik geef je eventueel ook een aantal verschillende kleur en font opties. Dat laat ik jou zien en daar mag je je alles over zeggen wat in je op komt. Daarmee ga ik weer verder en maak ik het design af.

Destination

Het resultaat! Het design is bijna af. Je mag nog een keer alle verbeterpunten doorgeven zodat ik het echt helemaal af kan maken. Wanneer we er beiden helemaal tevreden mee zijn, lever ik bij jou alle benodigde bestanden aan. Je nieuwe grafische product kan online!

Uiteraard kan ik je altijd tips geven over hoe je het nu online kan zetten. Toch niet zo’n fan om het zelf te doen en vind je het fijn om mij achteraf nog regelmatig te kunnen roepen om hulp? Misschien is de ‘Just one more question’-kaart dan wat voor jou.

Say hello

Weet je waar ik jou mee kan helpen? Heb je nog vragen of weet je niet precies wat het beste bij je past? Laat het me weten! Dan gaan we nadenken over de perfecte optie en samen aan de slag!

13 + 5 =