Photography

Zeg meer dan duizend woorden met professionele foto’s

7

Capture the moment

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Leg jouw verhaal op beeld tijdens een fotoshoot. Het is een goede en snelle manier om jezelf of je product te laten zien. Daarnaast zorgen eigen professionele foto’s ervoor dat je op je website of op social media goed en persoonlijk overkomt!

Give it a shot

Wil je graag foto’s voor op je website, facebook of instagram? Als het nou gaat om portret, lifestyle,
product of interieur foto’s, ik leg het verhaal voor je vast!

– Al mijn prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten

But why?

Tja waarom? Dat is de échte vraag. Waarom werken met mij?

In the moment

Net even iets anders. Wat dacht je van de optie om je klanten virtueel te laten rondkijken in jouw winkel of een aantal gave foto’s van je bedrijf vanuit de lucht. Binnenkort een event? Daar horen natuurlijk ook leuke sfeer foto’s bij.

– Al mijn prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten

Adventurous approach

Grapje hoor, er is weinig spannends aan. En al helemaal niet ingewikkeld! We gaan simpel en down-to-earth aan de slag, maar maken er natuurlijk wel een leuk avontuur van. Hoe we dat gaan doen?

Travelbuddy's

Oke, first things first: kennismaking! Laten we even gezellig bellen of skypen. Vinden we elkaar wel aardig en willen we dezelfde richting op? Jij vertelt mij jouw verhaal en ik denk na over hoe we dit kunnen visualiseren. Ja, is er een match?! Jij bedenkt een locatie die jij super tof vind of we gaan samen nadenken over een geschikte plek. Dan maken we een afspraak voor de shoot.

The journey

Daar gaan we! Jij zorgt dat jij wat props mee hebt voor de shoot, denk aan een notitieboek, agenda, paar leuke boeken, of andere gerelateerde dingen aan jouw werk. En ik? Ik neem natuurlijk mijn camera mee.

Klik klik klik. Een heleboel foto’s later en we zijn klaar. Ik ga snel naar huis om de foto’s te bewerken. Ik kies de beste foto’s uit (minimaal aantal) en die bewerk ik. De 360 graden foto’s zet ik direct online. De andere foto’s kun je via een online gallerij bekijken. Hier kun je al je favoriete foto’s aangeven.

Hoeveel mag je er kiezen? Bij de aerial shoot zit standaard 4 foto’s inbegrepen, elke extra foto kost 15 euro. Bij de must-see, hotspot of bucketlist shoot, mag je er zoveel kiezen als je wilt! Zie je nog iets op de foto wat je niet zo mooi vind? Laat het me weten en ik zal kijken of ik het nog kan bewerken in photoshop.

Destination

Het resultaat! Je hebt jouw favoriete foto’s gekozen. Ik maak de laatste aanpassingen en lever de foto’s in de mooi bewerkte stijl die bij jou past aan. De foto’s kunnen online!

Uiteraard kan ik je altijd tips geven over hoe je het nu online kan zetten. Toch niet zo’n fan om het zelf te doen en vind je het fijn om mij achteraf nog regelmatig te kunnen roepen om hulp? Misschien is mijn ‘Just one more question‘-service dan wat voor jou.

Request or questions?

Ben je er al uit welke shoot je wilt? Heb je nog vragen of weet je niet precies wat het beste bij je past? Laat het me weten! Dan gaan we nadenken over de perfecte optie en samen aan de slag!

4 + 13 =