Videography

Laat de kijker jouw verhaal beleven

7

New places

Met een video kun je bijna letterlijk een digitale hand schudden met je klant. We zijn helaas nog niet bij de hologrammen in de technische ontwikkeling, maar de combinatie van beeld en geluid zorgt al wel voor een echte belevenis. We gaan er samen voor zorgen dat de kijker jouw verhaal op de juiste manier zal beleven.

Walking shoes

Trek je beste schoenen aan want we gaan ervoor. Je kunt ervoor kiezen om alleen met beeld een video te maken, of ook met audio. In beide gevallen gaan we voor een mooi resultaat waarbij de kijker een echte goede indruk van jou krijgt.

– Al mijn prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten

But why?

Tja waarom? Dat is de échte vraag. Waarom werken met mij?

A different path

Wil je graag iets anders dan een bedrijfsvideo? Wil je bijvoorbeeld een edit van bestaande of eigen beelden of wil je zelf vlogs maken? Daar help ik je graag bij! Heb je een wat ingewikkeldere werkwijze of een product? Dan kan een explanimation jouw klanten goed helpen.

– Al mijn prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten

Adventurous approach

Grapje hoor, er is weinig spannends aan. En al helemaal niet ingewikkeld! We gaan simpel en down-to-earth aan de slag, maar maken er natuurlijk wel een leuk avontuur van. Hoe we dat gaan doen?

Travelbuddy's

Oke, first things first: kennismaking! Vinden we elkaar wel aardig en willen we dezelfde richting op? Jij vertelt mij jouw verhaal en ik denk na over hoe we dit kunnen visualiseren. Ja, is er een match?! Dan plannen we een datum en kunnen de voorbereidingen beginnen!

The journey

En nu met beide voeten op de grond. Eerst de voorbereidingen. Weet je al op welke locatie je het wilt filmen? En als je voor een video met audio hebt gekozen is het ook verstandig om een ruwe opzet te maken van wat je wilt vertellen.

De geplande dag is dan eindelijk hier. Voordat we meeten pak ik al mijn spullen en check jij nog een laatste keer of je alles hebt. Is de locatie opgeruimd? Heb je een extra setje kleding, want je wilt straks nog koffie drinken en je weet maar nooit! De opnamedag vliegt zo voorbij en ik ben alweer richting huis met een heleboel leuke beelden.

Ik begin zo snel mogelijk aan de edit. Als ik de video zo goed als af heb stuur ik hem jou op, met een aantal opties voor muziek. Jij kiest jouw favoriete muziek uit en laat mij weten wat je allemaal nog graag aangepast wilt zien in de video. Dan ga ik er weer mee verder!

Destination

Het resultaat! De video is bijna af. Ik heb alle kleurbewerkingen gedaan en jouw logo staat erin. Je mag nog een keer alle verbeterpunten doorgeven zodat ik het echt helemaal af kan maken. Dan stuur ik het videobestand naar jou op. De video kan online!

Uiteraard kan ik je altijd tips geven over hoe je de video nu het best online kan zetten. Toch niet zo’n fan om het zelf te doen en vind je het fijn om mij achteraf nog regelmatig te kunnen roepen om hulp? Misschien is mijn ‘Just one more question’-service dan wat voor jou.

Request or questions?

Ben je er al uit welke video je wilt? Heb je nog vragen of weet je niet precies wat het beste bij je past? Laat het me weten! Dan gaan we nadenken over de perfecte optie en samen aan de slag!

13 + 3 =