Webdesign

Zet jezelf en je bedrijf goed neer met je eigen website
7

Show yourself

Miljoenen mensen zijn dagelijks online, en daar wil jouw klant jou natuurlijk ook kunnen vinden. Daar is een website het perfecte middel voor! Maar een website maken is toch heel ingewikkeld? Nee hoor, best simpel eigenlijk! Daarom hou ik mijn aanpak ook lekker simpel. Jij laat mij een paar gave voorbeelden ter inspiratie zien en ik ga aan de slag om voor jou een mooie passende website te maken.

Your digital look

Alle websites maak ik in WordPress en zullen ook op een mobiel goed te bekijken zijn. Daarnaast regel ik ook de basis SEO (vindbaarheid) voor je en kun je zelf simpele aanpassingen doen zoals teksten of foto’s veranderen.

– Al mijn prijzen zijn excl. btw

Why me?

Tja waarom? Dat is de échte vraag. Waarom werken met mij?

Cool add-ons

Wil jij jouw website net een stukje leuker of uitgebreider maken? Dan kan!

– Al mijn prijzen zijn excl. btw

Adventurous approach

Grapje hoor, er is weinig spannends aan. En al helemaal niet ingewikkeld! We gaan simpel en down-to-earth aan de slag, maar maken er natuurlijk wel een leuk avontuur van. Hoe we dat gaan doen?

Travelbuddy's

Oke, first things first: kennismaking! Laten we even gezellig bellen of skypen. Vinden we elkaar wel aardig en willen we dezelfde richting op? Jij vertelt mij jouw verhaal en ik denk na over hoe we dit kunnen visualiseren. Ja, is er een match?! Dan wil ik al jouw inspiratie zien, dat kan bijvoorbeeld op pinterest.

The journey

En nu met beide voeten op de grond. Voordat ik begin wil ik van jou de teksten hebben voor op de verschillende pagina’s voor op de website. Zelf geen ervaring mee? Ik heb een heleboel collega’s die ik je kan aanraden om mee samen te werken. Teksten klaar? Dan ga ik aan de slag!

Met jouw richtlijnen maak ik een website voor jou die echt bij jouw verhaal past. Die maak ik in eerste instantie op een afgeschermde deel van mijn eigen website, zodat jouw huidige website gewoon online kan blijven. Zogauw ik het een en ander heb staan, laat ik jou alvast een sneakpreview zien en mag je helemaal losgaan op wat je wel en niet leuk vind. Daarmee ga ik weer verder en maak ik de website af.

Destination

Het resultaat! De website is bijna af. Je mag nog een keer alle verbeterpunten doorgeven zodat ik hem echt helemaal af kan maken. Wanneer we er beiden helemaal tevreden mee zijn zet ik hem over naar jouw eigen domein. Je nieuwe website staat online!

Uiteraard krijg je nog wat tips van mij over hoe je zelf simpele dingen kunt aanpassen of bijvoorbeeld blogs kunt toevoegen. Toch niet zo’n fan om het zelf te doen en vind je het fijn om mij achteraf nog regelmatig te kunnen roepen om hulp? Misschien is de ‘Just one more question’-kaart dan wat voor jou.

Request or questions?

Ben je er al uit wat je op je website wilt? Heb je nog vragen of weet je niet precies wat het beste bij je past? Laat het me weten! Dan gaan we nadenken over de perfecte optie en samen aan de slag!

7 + 4 =