Wedding

Is binnenkort jullie bigday? Gefeliciteerd! Ik visualiseer graag jullie liefdesverhaal.
7

Your love story

I love lovestories! Ik leg graag jullie verhaal en deze geweldige dag voor jullie op beeld, zodat jullie er altijd terug naar kunnen kijken.

The feeling

Jullie hebben elkaar al gevonden, the perfect match. En dat vind ik ook het allerbelangrijkst voor ons. Er moet een klik zijn en jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben en ik bij jullie.

Laten we daarom eerst kennismaken. Een eerste date! Spannend hoor. Dit is ook mogelijk via skype uiteraard. Hebben we een goed gevoel bij elkaar, is er een klik en sluiten jullie wensen aan bij wat ik kan bieden?

Als dat helemaal goed zit gaan we over op de praktische zaken. We maken duidelijke afspraken over jullie wensen en budget. Dan gaan we aan de slag met het ontwerp voor de uitnodigingen of wachten we tot de dag daar is en ben ik aanwezig voor de video.

True love is the greatest adventure

Weddingfilm

Ik leg graag deze geweldige dag voor jullie op beeld, zodat jullie er altijd naar terug kunnen kijken. Ik hou van films met veel gevoel er in: een film die jullie verhaal goed vastlegt.

Een weddingfilm heb je bij mij al vanaf €400,-
Stuur een berichtje met jullie wensen voor de film en laten we samen kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Are you saying yes?

Jullie hebben al ja gezegd tegen elkaar, maar zeggen jullie nu ook ja tegen mij?

Weddingstationary

Voordat de dag eindelijk daar is, moeten uiteraard alle gasten uitgenodigd worden. En daar hoort natuurlijk een mooie uitnodiging bij. Hebben jullie zelf al ideeën of inspiratie voorbeelden? Let me know! Samen maken we er iets moois van wat bij de stijl van jullie bruiloft past. Weddingstationary heb je bij mij al vanaf €150,- voor een simpel maar goed passend design.

Ook kan ik voor jullie menukaarten of bedankkaartjes maken. En kunnen we er natuurlijk ook voor zorgen dat de uitnodigingen digitaal verspreid kunnen worden. Wil je alleen maar digitaal? Denk dan eens aan een speciale website voor de uitnodigingen! Neem contact op voor meer informatie.

Er zijn veel mogelijkheden qua stijl en leuke extra’s zoals lint, touw of andere materialen. Uiteraard gaan we opzoek naar een stijl die bij jullie bruiloft past.

 

Pop the question

JA! Ik wil graag helpen om jullie dag onvergetelijk te maken. Nog twijfels of onduidelijkheden? Je mag me alles vragen!

10 + 12 =